Αποστολή παραγγελίας

Παραγγελίες
Διεκπεραίωση παραγγελιών – Πολιτική τιμών
Όταν δεν αναφέρεται προθεσμία εκτέλεσης κατά την παραλαβή της παραγγελίας, η παροχή οφείλεται το αργότερο εντός τριάντα (30) ημερών μετά τη λήψη της παραγγελίας από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, εκτός εάν υπάρχει πρόβλημα στη διαθεσιμότητα του είδους και αυτό έχει γνωστοποιηθεί εξαρχής στον πελάτη που πραγματοποιεί την παραγγελία ή λόγος ανώτερης βίας. Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες και πραγματοποιούνται αποστολές μόνο εντός του Ελλαδικού χώρου και στην Κύπρο. Οι παραγγελίες εκτελούνται μέσα σε εργάσιμο οκτάωρο (10:00πμ – 18:00μμ) εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται δηλαδή ο αναλογούν Φ.Π.Α.). Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη.
Η εταιρία δεν δεσμεύεται σε καμία περίπτωση στην αποστολή της παραγγέλιας των προϊόντων, τα οποία προσφέρονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, και λόγω τυπογραφικού ή μηχανογραφικού λάθους παρουσιάζονται σε διαφορετική τιμή απο την ισχύουσα τιμή στον εκάστοτε αναρτημένο τιμοκατάλογο.
Επιβεβαίωση της παραγγελίας
Κάθε παραγγελία ακολουθεί πάντοτε e-mail και τηλεφώνο για την επιβεβαίωση της.
Ακύρωση παραγγελίας
Ακύρωση παραγγελίας γίνεται δεκτή μόνο για όσο διάστημα δεν έχει ακόμα εκτελεστεί και δεν έχει παραδοθεί το είδος (δηλαδή δεν έχει εκδοθεί δελτίο αποστολής), είτε μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail), είτε τηλεφωνικά. Έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε για την πορεία της παραγγελίας σας, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail).
Διαθεσιμότητα προϊόντων
Η εταιρία επιφυλάσσεται να ενημερώσει τους πελάτες σε περίπτωση μεταγενέστερης μη διαθεσιμότητας παραγγελθέντος είδους, για τον πιθανό χρόνο παράδοσης. Στην περίπτωση αυτή, εφόσον κρίνεται ότι η καθυστέρηση καθιστά τη συναλλαγή ασύμφορη για τον πελάτη, χωρεί ανάκληση της παραγγελίας η οποία γίνεται αζημίως για τον πελάτη. Η τυχόν λοιπή παραγγελία εκτελείται κανονικά.
Οι τιμές και τα προϊόντα που φέρουν τη σήμανση προσφορά/offer ή αποτελούν προσφορά περιορισμένης χρονικής διάρκειας ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και θα τηρείται αυστηρά σειρά χρονικής προτεραιότητας στην εκτέλεση των παραγγελιών.
Παραλαβή παραγγελίας
Η παραλαβή γίνεται από τον αναφερόμενο στην παραγγελία ως παραλήπτη με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή διαβατηρίου.
Τρόπος παράδοσης παραγγελίας – κοστολόγιο
Η παραγγελία του πελάτη αποστέλλεται στη διεύθυνση ή στην πόλη που ο ίδιος έχει υποδείξει στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ κατά την παραγγελία του, με μέσα της επιλογής της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ή του πελάτη, κατόπιν επικοινωνίας με αυτήν. Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται ως ακολούθως:
1) Μέχρι 3 κιλά ή διαστάσεις κουτιού 40x40x40εκ. :courier 6,5 Euro cash on delivery (αντικαταβολή)
2) Μέχρι 3 κιλά ή διαστάσεις κουτιού 40x40x40εκ. :Courier 4,5 Euro bank deposit, or paypal
3) Από 3 έως 150 κιλά εθνικές μεταφορές (παράδοση στην πόλη του πελάτη):
Θεσσαλονίκη – Καλοχώρι: Δωρεάν
Αθήνα: 20 Euro
Υπόλοιπη Ελλάδα: 30 Euro
4) 150 και πάνω κιλά εθνικές μεταφορές (παράδοση στην πόλη του πελάτη):
Θεσσαλονίκη – Καλοχώρι: Δωρεάν
Αθήνα 25 Euro
Υπόλοιπη Ελλάδα 35 Euro

Οι παραπάνω χρεώσεις συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23%.
Διευκρινίζεται ότι οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στη συσκευή κατά τη μεταφορά της από τη μεταφορική εταιρεία, είναι ευθύνη της μεταφορικής εταιρίας και όχι της gshop
Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους, τους όρους και τις τιμές αποστολής κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Παραλαβή από το κατάστημα
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ παρέχει στον χρήστη την δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων, που είναι διαθέσιμα, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος από το κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, Λεωφόρος Βασιλίσης Όλγας 16. Ειδικότερα, ο πελάτης δύναται να επιλέξει μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος το/τα προϊόν/ντα που αυτός επιθυμεί και αποπληρώνοντας το τίμημα της αγοράς του με μετρητά, κατά την παραλαβή των προϊόντων από το εν λόγω κατάστημα. Η δυνατότητα αυτή παρέχεται υπό τους εξής όρους και προϋποθέσεις:
Ο πελάτης θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένο μέλος στην ιστοσελίδα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, έτσι ώστε να έχει ήδη παράσχει τα απαιτούμενα στοιχεία για την εξακρίβωση της ταυτότητάς του (ήτοι, ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, αριθμό δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου, Kωδικό Εισόδου (Username) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password).
Ο πελάτης θα δύναται να προσέλθει στο κατάστημα, για την παραλαβή της παραγγελίας του, κατόπιν συνεοήσεως μετά από την υποβολή της παραγγελίας του μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.
Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιος χρήστης προβαίνει σε καταχρηστική άσκηση της δυνατότητας αυτής που του παρέχεται από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ (π.χ. επανειλημμένη παραγγελία ειδών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και μη παραλαβή αυτών από το κατάστημα, κλπ.), η τελευταία δύναται να αποκρούσει και αρνηθεί την παραγγελία του εν λόγω χρήστη μέσω της δυνατότητας παραλαβής από το κατάστημα.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *